Oppositionsråd

Torbjörn är smålänningen som via studier i Lund bosatte i sig i fantastiska Malmö. Arvet av småländsk envishet och malmöitisk kaxighet har satt sin prägel på den Torbjörn är idag. Torbjörns utmärkande personliga egenskaper är viljestyrka och att hålla vad han lovar. Vilket är viktigt på ett mänskligt plan, men också som politiker.
Det politiska intresset kom i unga år. Han upplevde en orättvisa i skolan där alla elever skulle behandlas på samma sätt, oavsett bakgrundskunskaper eller förutsättningar. Torbjörn ville se en skola som behandlade alla som individer och började därför engagera sig politiskt.

Under de senaste 16 åren har han bott i Malmö på olika platser i staden, Dalaplan, Centrum och nu i ett radhus i Klagshamn. Han älskar Malmö med mångfalden, pulsen och den speciella atmosfären som inte finns i någon annan svensk stad.

Den himmelsblåa tröjan bärs med stolthet och Torbjörn hyser en stor framtidstro för Malmö. Detta är också ett av ingångsvärdena i Torbjörns politiska idé. Stolthet över det Malmö har, men också tron på något bättre. Fler företag till Malmö, en arbetsmarknad för alla och en välfärd som ger service till Malmös invånare oavsett var i staden man bor. En stad som håller ihop. Torbjörn älskar Malmö!

Torbjörn är 39 år, lever med sin fästmö och två barn.

E-mail: torbjorn.tegnhammar@malmo.se

Tappade uppkopplingen

Genom att surfa vidare på sajten så godkänner du användandet av cookies.